Zoek een appartement 

Het mooiste uitzicht

De Schielandtoren

Rotterdam is trots op haar centrum! En dat mag, want u vindt er alles: aantrekkelijke hoogbouw afgewisseld met gezellige winkels rond de Lijnbaan en Beurstraverse, restaurants, bioscopen, galeries en musea als het Maritiem Museum en Schielandhuis, de Erasmusbrug; te veel om op te noemen. Rotterdam staat, naast wereldhaven, op de kaart als stad met toonaangevende architectuur.

INTERNATIONALE DYNAMIEK & ALURE
In Rotterdam is altijd iets te beleven: de Wereldhavendagen, de Marathon van Rotterdam, het Internationale Film Festival Rotterdam, het Heineken Fast Forward Danceparade en allerlei andere, grote of kleine festivals en evenementen. In het centrum kunt u dagelijks winkelen, sporten, dineren, uitgaan, evenementen bezoeken of bijvoorbeeld met de water-taxi naar Hotel New York of het Nieuwe Luxor Theater. Rotterdam is een aantrekkelijke woonstad met een breed scala aan voorzieningen en mogelijkheden. Het centrum heeft internationale allure en 24 uur per dag voelbare dynamiek.

Centraal & luxe in de Schielantoren in Rotterdam centrum
De Rotterdamse binnenstad bestaat uit zeven deelgebieden, elk met een eigen identiteit. Het gebied tussen het Weena, de Coolsingel, Blaak en de Mauritsweg, de zogeheten Centrumruit, geldt als de absolute toplocatie in hartje stad. Hier, in de zuidoostelijke punt van de Centrumruit, staat aan het Bulgersteyn de schitterende Schielandtoren. Met alle gemakken en gezelligheid op loopafstand. De metro, tram en bus stoppen praktisch voor de deur. Hier wonen is een buitenkans. De Schielandtoren biedt u een optimaal woonklimaat, rust en luxe temidden van activiteit en dynamiek in het centrum van Rotterdam.