Zoek een appartement 

Over de Schielandtoren

De Schielandtoren is een woontoren met een eigen identiteit
De Schielandtoren is ontworpen door de bekende Nederlandse architect
Pi de Bruyn van het bureau De Architekten Cie te Amsterdam.
Hij heeft onder andere de nieuwbouw van de Tweede Kamer in Den Haag ontworpen.

Om deze toren tussen alle andere hoogbouw een eigen ‘gezicht’ te geven, heeft De Bruyn een ontwerp gemaakt met bakstenen gevels.

Dat is normalerwijze geen combinatie: baksteen en hoogbouw. De Schielandtoren is dus een woontoren met een eigen identiteit.

De appartementen in de Schielandtoren
De Schielandtoren is 106 meter hoog en fraai uitgevoerd in baksteen met aluminium elementen. De Schielandtoren telt 32 etages met 109 luxe koopappartementen in vier typen. Twee snelle liftinstallaties zorgen voor het interne vervoer. Als bewoner van de Schielandtoren kunt u terecht in de naastgelegen parkeergarage met 475 plaatsen.

De Schielandtoren biedt u comfortabele 3- en 4-kamer appartementen met elk een loggia en een riante raampartij. Opvallend is de efficiënte indeling en de fraaie afwerking. De keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur, de riante badkamers hebben een ligbad en een separate douche. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig. Maar beslist het allermooiste is het unieke uitzicht waarvan u geniet!

Veiligheid voorop in de Schielandtoren
Om het goede binnen te houden en het kwade buiten, zijn er tal van voorzieningen op het gebied van veiligheid. Voor algemene ruimten èn voor de individuele woningen. Zo heeft elk apartement in de Schielandtoren een videofoon, waarmee u kunt zien wie er aanbelt en wie u toelaat tot het complex. Daarnaast is er een huismeester die altijd een oogje in het zeil houdt. Bij langere afwezigheid, kan hij ondermeer de postbus voor u legen.